Apropierea întunericului

Textul original de Varg Vikernes.

 

 

Transcrierea:

 

Dintre toate teoriile conspirative şi perspectivele tenebre asupra viitorului de care am auzit, este una care cu cea mai mare siguranţă va scrie soarta lumii moderne. Ea de asemenea va scrie soarta a celei mai mari părţi ale omenirii, dar după cum ştim: omenirea nu are nevoie de 7 miliarde de fiinţe umane pentru a supravieţui. De fapt, este cu mult mai probabil de a supravieţui cu chiar numai câteva mii de indivizi umani.

Astăzi absolut totul ce menţine civilizaţia este pe 100% dependent de energia electrică. Deci când electricitatea va dispărea, va dipărea şi civilizaţia.

Astăzi aproape toţi pentru a supravieţui sunt pe 100% dependenţi de civilizaţie. Deci când civilizaţia va dispărea, va dispărea şi omenirea.

Aproape în fiecare 150 de ani o mare furtună solară loveşte pământul şi distruge totul electronic precum şi întreaga reţea electrică. În trecut asta nu era problemă: în primul rând nu era nicio electricitate, niciun satelit şi cel mai important: nu erau centrale nucleare… Da, vedeţi că centrala nucleară are nevoie de electricitate pentru a se stinge în siguranţă şi sunt nevoie de luni pentru a face acest lucru. Dacă energia electrică va dispărea(şi generatoarele energetice de rezervă desigur vor avea aceeași soartă ca şi restul sistemului de energie electrică), atunci ele se vor topi – şi orice centrală nucleară de pe această planetă se va transforma într-un Cernobîl. Dacă o mare furtună solară va lovi Pământul, atunci toate maşinile de asemenea vor înceta să lucreze precum şi toate celelalte mijloace de transport, prin urmare nimeni nu va putea stinge manual incendiile la centrale, şi cel puțin o parte de viaţă de pe planeta noastră, care este omenirea, va fi grav… contestată, ca să spunem aşa, de acest lucru.

Cele câteva fiinţe umane încă în viaţă cu aproximativ un an după următoarea mare furtună solară vor avea de înfruntat o viaţă foarte diferită de cea cu care s-au deprins, şi dacă doreşti să supravieţuieşti îţi sugerez să te pregăteşti pentru asta.

 

 

10 sfaturi pentru supravieţuire:

 

  1. Nu trăi într-un mediu urban. Dacă trăieşti într-un oraş atunci aproape cu siguranţă vei pieri, indiferent de ceea ce vei face şi indiferent de ce măsuri de precauţie vei lua.
  2. Cumpără în cantităţi mari pastile de iod şi întrebuinţează-le în scurt timp după catastrofă. Trebuie să le iai înainte de lovitura radiaţiei.
  3. Trăieşte într-un mediu rural cu cât mai departe de cea mai apropiată centrală nucleară cu cât e posibil.
  4. Învaţă abilităţi utile. Cărţile „know-how” sunt cu mult mai preţioase pentru tine decât greutatea lor în aur însutită. Învaţă să creşti propria mâncare, să vânezi, să instalezi capcane, să tratezi leziunile, să tratezi bolile şi să foloseşti instrumente manuale.
  5. Cumpără instrumente manuale cu tonele.
  6. Păstrează o formă fizică perfectă. Dacă eşti bărbat aleargă cât mai mult(în mediu rural…)
  7. Fă rezerve de orez. Numai pe orez poţi să supravieţuieşti pentru mai mulţi ani. Cel puţin 200-300 kg de orez pentru persoană te va ţine în viaţă suficient timp pentru ca să începi să creşti propria mâncare.
  8. Ţine găini(cu cât mai veche rasa cu atât mai bine) şi fă rost de un câine ca să le păzească de vulpi.
  9. Stai acasă când se-ntâmplă catastrofa, nu începe a umbla prin prejur căutând pe alţii numai dacă nu ai absolut nevoie.
  10. Vei fi plictisit pentru că te-ai deprins cu atât de mult divertisment, aşa că cumpără tone de creioane, radiere şi MYFAROG, RPG-ul de masă. Printează tone de foi de caractere în timpurile bune înainte de catastrofă. Te va distra pentru zeci de ani. 😉

 

 

Tradus de Lazarenco Tudor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s