Căderea Romei

Textul original de Varg Vikernes

 
După ce am scris despre minciunoasa propagandă anti-scandinavă de care ştim cu toţii atât de bine şi cum scandinavii s-au apărat de putreziciunea Sudului, de ciuma mentală care este cel mai bine cunoscută ca creştinism, am realizat că de ce ar fi istoria oficială cu privire la creştinarea restului Europei să fie mai adevărată?

Cu toţi am auzit de „barbarii” din Europa, în majoritate triburi vorbitoare de celtă, germană şi maghiară, şi cum ei atacau regulat Imperiul Roman, şi chiar au jefuit capitala lor de mai multe ori. Dar de ce? Fiindcă erau într-atât de barbari sălbatici? Fiindcă erau atât de setoşi de sânge şi înfometaţi de bogăţiile Romei? Este oare ceea ce nouă ni s-a spus principalele motive pentru această agresiune anti-romană? Ea ne aminteşte nouă mult mai degrabă de explicaţiile motivelor pentru care „vikingii” au atacat Europa creştină câteva secole mai târziu, nu-i aşa?

Dacă scandinavii au atacat Europa creştină deoarece ea era molipsită cu această ramură oribilă al iudaismului cunoscută sub numele de creştinism, atunci de ce nu ar fi ceva de genul ăsta motivul pentru care popoarele vorbitoare de celtă, germană, şi maghiară au atacat Roma?

Imperiul Roman era fantastic şi eu îi admir foarte mult pe romani, dar ei au avut o problemă serioasă: Roma era molipsită de un virus cunoscut sub numele de jidănime. După cum ştim orice, toată şi fiecare societate ce a suferit de-a lungul istoriei de invazia evreilor, putrezea dinăuntru. Lipsă de onestitate, lăcomia, prostituţie, pornografie, sclavie, asasinări, contrabandă şi altele. Aşa cum văd eu lucrurile, totul izvorăşte din contactul cu evreii. În plus, acesta este un virus contagios, evreii dintr-un regat se răspândesc şi năvălesc de asemenea asupra regatelor învecinate. Nici măcar nu trebuie să ştim istoria ca să vedem acest lucru, în timp ce vorbim asta se întâmplă şi în lumea noastră. Oricine cu un set de ochi sau urechi şi un creier poate vedea şi/sau auzi acest lucru, dacă doreşte.

Egiptul a căzut după contactul cu evreii. Sumerul de asemenea, precum şi Grecia antică. Apoi a căzut Imperiul Roman, şi toţi vecinii săi, precum şi în cele din urmă a căzut Scandinavia. Ultimul far de puritate, infectat şi tras în noroi prin contactul cu jidanii.

Puteţi întotdeauna să argumentaţi că asta a fost invazia „barbară” care a adus Imperiul Roman la declin, dar eu sunt convins că asta a avut loc deoarece aceşti „barbari” s-au apărat împotriva acestei boli care eu numesc pur şi simplu jidani. Deci, Imperiul Roman a fost zdrobit de „barbari”, pentru că a devenit o sursă de poluare pentru restul Europei, şi desigur pentru că el însuşi a fost atât de bolnav şi putred de această boală încât a meritat să moară.

Sunt mândru să mă trag din vikingi care au apărat Scandinavia de câteva sute de ani împotriva acestei boli iudaice, dar cred că restul europenilor pot fi la fel de mândri, pentru că eu cred că toţi strămoşii noştri de fapt a făcut la fel. Ceea ce triburile vorbitoare de celtă, germană şi maghiară au făcut nu era diferit de ceea ce „vikingii” a făcut câteva secole mai târziu. Într-un sens „Epoca Vikingilor” n-a început în anul 793, ci în anul 27 î.e.n., atunci când primii evrei au ajuns în Roma, să putrezească acesată minunată civilizaţie din interior şi s-o răpună cu decadenţă.

Europa noastră modernă este de asemenea bolnavă, încă mai suferă de această năpaste, şi sper că sistemul nostru imunitar este suficient de puternic pentru a prevala şi zdrobi acest virus. Sau aşa, sau Europa va muri. Cât despre mine, eu, refuz să mor, niciodată n-am să mă opresc să lupt şi niciodată nu mă voi preda – niciodată nu voi ierta şi niciodată nu voi uita pe nimeni din cei care trădează sau au trădat Europa.

Europa suferă de un virus numit iudaism, iar consecinţele ei sunt dezastruoase:


Tu şi Eu suntem salvarea, doar europenii anti-izraeliţi şi păgâni pot salva Europa. Aşa că haideţi să facem asta. Hailar WôðanaR!

 

Tradus de Lazarenco Tudor.

Un gând despre „Căderea Romei

  1. Pingback: The Fall of Rome | Thulean Perspective

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s