Despre Regi şi Criminali

Textul original de Varg Vikernes

 

În primul rând nişte muzică Ôðinică

Noi toţi tindem de a urî criminalii, şi majoritatea dintre noi cred că ei o merită atunci când suferă în închisoare, dar … ştim foarte bine că majoritatea «criminalilor» din trecut nu au fost cu adevărat criminali. De cele mai multe ori ei erau doar disidenţi, rebeli sau chiar însuşi victime a crimei. Păi de ce situaţia cu criminalii de astăzi să fie altfel?

Ôðinn este văzut ca zeul regilor, dar el este de asemenea văzut şi ca zeul criminalilor – pentru că ştim că acestea sunt în esenţă acelaşi lucru; regii de astăzi vor fi criminalii de mâine, iar criminalii de astăzi vor fi regii de mâine. Deci, de ce nu de pus ambele grupări în aceeaşi categorie? Ôðinn este furia şi inspiraţia minţii, şi ne influenţează pe noi toţi, dar mai ales pe regi şi criminali.

Dacă vom trece vorba peste paraziţii criminali afro-asiatici invitaţi în ţările noastre de „regii” noştri, care alcătuiesc marea majoritate a criminalilor în Europa de astăzi, şi să ne concentrăm doar pe criminalii nativi Europeni, pot să spun că majoritatea dintre ei (cel puţin în Scandinavia) sunt în primul rând rezultatul unei societăţi bolnave. De obicei ei sunt doar nişte tineri care nu au reuşit să-şi găsească locul într-o societate extremistă şi feminist-fanatică de stânga, deci de ce să nu ajungă ei în conflict cu aproape totul şi fiecare în societate? Clar că ei sunt nişte eşecuri, şi au reacţionat pe drept, dar într-un mod rău. Ţine-ţi minte că ei au eşuat într-o joacă în care cei mai mulţi dintre noi într-adevăr nu doresc să mai învingă.

Executarea Criminalilor într-o Societate sănătoasă, săvârşită sub forma unei Jertfi închinate Zeilor, făcut pentru a menţine Societatea sănătoasă, pentru a îndepărta Mizeria şi pentru a arăta tuturor că Zeii si ceea ce ei reprezintă sunt Sacre!

Fiind în conflict cu societatea actuala este un semn de sănătate şi de bun-simţ, chiar dacă reacţionezi la ea devenind un criminal profesionist! Dacă eşti astfel, asta doar înseamnă că eşti cel puţin într-un fel mai bun decât majoritatea celorlalţi! Aceste „eşecuri” alcătuiesc un grup destul de mare de cei pe care noi de obicei îi urâm şi îi scuipâm ca pe nişte „criminali”, care merită să „putrezească în închisoare” pentru „crimele” lor.

Gândiţi-vă mai bine la criminalii nativi Europeni de astăzi. Înainte de-ai şti ei erau regii noştri. De asemenea gândiţi-vă mai bine la cei de care regii actuali susţin că erau criminali în trecut, cum ar fi Adolf Hitler şi oamenii lui, şi cred că Adolf Hitler şi oamenii lui specialmente, ei sunt astăzi văzuţi ca criminali, deoarece criminalii din timpul lor sunt acum regi.

Majoritatea criminalilor născuţi de societăţi sănătoase sunt totuşi bolnavi, iar majoritatea criminalilor născuţi de societăţile bolnave sunt de fapt sănătoşi. Prin urmare, societăţile omogene produc, şi produceau în trecut, foarte puţină crimă, foarte puţini criminali, de produceau în general ceva de felul ăsta, deoarece acestea au fost sănătose şi armoniose.

Sentimentul de onoare, nu de legi, este ceea ce face o societate să fie armonioasă:

«Plusque ibi boni mores valent quam alibi bonae leges.» Cornelius Tacitus

(Obiceiuri bune sunt aici [în „Germania”] mai eficace decât legile bune în altă parţi.)

Totuşi asta este şi a fost posibil doar pentru că:

«Ipsos Germanos indigenas crediderim minimeque aliarum gentium adventibus et hospitiis mixtos.» Cornelius Tacitus

(Triburile germanice în sine, eu trebuie să le consider ca aborigene, şi neamestecate deloc prin imigrare sau relaţii cu alte rase.)

În loc de a lupta pentru societăţi sănătoase şi armonioase prin puritate rasială, aşa cum ar trebui s-o facă, regii noştri tot timpul scriu noi legi , şi făceau astfel încă din Epoca de Fier, într-o încercare disperată şi stupidă de a restabili ordinea care a fost pierdută atunci când ei le-au permis Jidanilor deranjaţi şi sociopaţi să aibă voinţa lor.

«Corruptissima re publica plurimae Leges». Cornelius Tacitus

(Cu cât mai corupt e statul, cu atât mai numeroase sunt legile.)

Nu ne putem întoarce în Vechea Europă, dar putem să lăsăm idealurile, structurile, religia, stoicismul, tradiţiile, spiritul, mentalitatea şi nu în ultimul rând sentimentul de Onoare a Vechei Europi să revină la noi! Noi putem să curăţim rasa noastră Europeană, la fel cum spălăm murdăria de pe cămăşile noastre atunci când se murdăresc. Hailar WôðanaR!

Tradus de TewdwaR Leukessøn-Lazarius.

2 gânduri despre „Despre Regi şi Criminali

  1. Pingback: Sobre Reyes y Criminales | Hermandad Pagana

  2. Pingback: About Kings & Criminals | Thulean Perspective

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s