De la Evoluţie la Revoluţie

Textul original de Varg Vikernes

Evoluţioniştii pretind că acum noi suntem cu mult mai deştepţi şi mai buni decît noi am fost în trecut, datorită unei fantastice evoluţii(o teorie căreia încă îi mai lipseşte o verigă ca să fie cît de cît aproape de a deveni ştiinţifică), e şi normal că Creştinii li s-au alăturat în primul rînd, creînd o imagine a strămoşilor noştri pre-creştini ca fiind nişte porcoşi, primitivi, stupizi şi în general nişte sălbatici lipsiţi de orice valoare, ce arătau mai mult ca nişte maimuţe decît ca nişte oameni.

Dar de priveşti lucrurile real, o imagine absolut diferită iese la iveală din întunericul aşa-numitei „ştiinţi” şi religii Iudaice. Poftim cîteva exemple:

Scaldicii şi barzii erau în stare să memoreze texte lungi(ca de exemplu întreaga Edda) auzindu-le doar o singură dată.

Podurile Romane, construite mai mult de 2000 de ani în urmă, încă mai stau şi încă mai sunt folosite(spre deosebire de majoritatea podurilor din beton construite în anii 50 ai sec. XX).

Piramidele Egiptene au fost construite([conform testelor ADN] de etnici Europeni) folosind tehnice care omul modern nici măcar nu este în stare să le înţeleagă.

Nimic important n-a fost spus în filozofie în ultimele 2.500 de ani, ce n-ar fi fost spus deja de anticii filozofi Greci.

Picturile rupestre, datînd cu zeci de mii de ani în urmă, sunt cu mult mai superioare celor, ca de exemplu, a artei Medievale pre-Renascentiste a Creştinilor.

Cînd vine vorba de desăvîrşirile fizice, situaţia nu diferă.

Savanţii, folosind urme pietrificate, au calculat că un om normal şi obişnuit din Epoca de Piatră, putea să alerge cu picioarele goale pe nisip moale cu o viteză de 37 k/h şi asta comparînd cu recordul mondial de 42 k/h a omlui modern, pe arenă sportivă şi în încălţăminte modernă pentru alergat. Savanţii au presupus că, de-o fi avînd omul din Epoca Pietrii asemenea condiţii pentru alergat, el ar fi în stare să alerge cu viteza de 45 k/h. Aş dori să accentuez că acesta ar fi cazul unui om normal, obişnuit din Epoca de Piatră.

Legiunile Romane mergeau în marş mai mult de 60 km pe zi, cărînd un echipament de o jumatate din masa corpurilor sale.

Atena putea să angajeze 30.000 de vîslaşi, dintre care toţi depăşeau realizările campionilor vîslaşi moderni.

Un obişnuit om din Epoca Pietrii, putea să arunce o suliţă din lemn tare la 110 metri şi ba mai mult, pe cînd actualul record mondial de aruncare a suliţei este de 98.48 metri.

Omul Modern comparat cu cel Antic, apare a fi o creatură jalnică, slabă cu corpul şi cu mintea. Sunt patru cauze principale pentru asta:

1. Hibridizarea a speciilor noastre Europene a dus la un declin dramatic a calităţii omului.

2. Agricultura a ruinat modul nostru sănătos de viaţă, adică vînător-culegător.

3. Religiile Iudaice au cultivat în noi sub-omul inutil pe parcursul a 2.000 de ani.

4. Tehnologia în combinaţie cu concepţia Iudaică a limii a căuzat în continuare nu mai puţin dramatic declin în calitatea omului, lăsînd ca aproape fiecare individ nou-născut să-şi supravieţuiască copilăria, pe lîngă asta făcînd viaţa încă mai nesănătoasă.

Dorim noi asta sau nu, dar tehnologia ne slăbeşte, numai că asta nu înseamnă că noi trebuie să continuăm această tendinţă negativă. Noi putem să schimbăm această tendinţă dînd la o parte toate prostiile religioase Iudaice; încetînd încercările noastre de a găsi soluţii uşoare pentru totul „istovitor”; făcînd tot posibilul pentru ca în Europa să se nască cît mai mulţi copii inteligenţi decît cei lipsiţi de inteligenţă; folosind corpurile noastre aşa precum au fost făcute să fie folosite; reîntroducînd diferite şi bine definite clase sociale(făcînd în aşa fel, încît sîngele elitei cu siguranţă să nu fie amestecat cu nişte „spălături”); cultivînd simţul nostru de onoare; oferind răsplată celor vădit mai buni dintre noi; sterilizînd pe cei ce sunt limpede cei mai stricaţi dintre noi; cultivînd forţa, demnitatea şi vitejia; şi privind cît mai mult la cerul înstelat…

Europeanul modern este o stricăciune, deci haideţi să ne dăm seama de asta şi să nu mai trăim în iluzii.

Pictură Rupestră de 15.000 de ani(din Altamira, Spania):

 

Arta Creştină. De 800 de ani. Şi eu asta încă am fost blînd, este artă creştină cu mult mai proastă ca asta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradus de TewdwaR Leukessøn-Lazarius.

2 gânduri despre „De la Evoluţie la Revoluţie

  1. Pingback: De l’évolution à la révolution | Thulean Perspective Français

  2. Pingback: From Evolution to Revolution | Thulean Perspective

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s